jajka faszerowane - 3017 przepisów (strona:38/202)

Jajka faszerowane awokado i granatem z fetą 105

kocham i uwielbiam i jem je chyba prawie codziennie. Na Wielkanoc nadziewam je różnymi cudownymi rzeczami i lubię tutaj kombinowac, bawiąc się smakami. Jako fanka zielonego przygotowałam te wiosenne jajka faszerowane awokado i granatem z fetą albo Read More Artykuł Jajka faszerowane awokado i granatem z fetą pochodzi z serwisu flymetothespoon - blog kulinarny

Flymetothespoon
Jajka faszerowane 193

Istnieje wiele rodzajów farszy do jajek. Wszystko zależy w zasadzie od naszych upodobań i pomysłowości. Faszerowane jajka są przekąską dziecinnie prostą, za to szybko znikają z talerzy. Składniki: jajka, 4 plasterki szynki, ćwiartka papryki, majonez, sól, pieprz 1. Gotujemy jajka na twardo, obieramy ze skorupek. 2. Szynkę oraz paprykę kroimy drobniutko. Dodajemy dużą łyżkę majonezu, doprawiamy do smaku solą, pieprzem

Kuchnia Pełna Pasji
Jajka szpinakowe. Na wielkanocnym stole wyglądają super i świetnie smakują. PRZEPIS 26

Zielone jajka na wielkanocnym stole zawsze robią na wszystkich ogromne wrażenie, a w dodatku są naprawdę bardzo smaczne. Przepis na jajka z farszem szpinakowym Składniki: 10 jajek , 400 gramów mrożonego szpinaku rozdrobnionego, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, duża łyżka majonezu, olej, sól, pieprz. Jak zrobić jajka szpinakowe? Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz, przekrój na pół, wyjmij żółtka(...)jedno odłóż do dekoracji) i majonezem, dopraw solą i pieprzem. Farszem wypełnij połówki białek, ułóż na półmisku posmarowanym majonezem, posyp pokruszonym żółtkiem. Wypróbuj też inne pomysły na faszerowane jajka: Jajka faszerowane na cztery różne sposoby. Przepisy, które sprawdzą się na Wielkanoc Artykuł Jajka szpinakowe. Na wielkanocnym stole wyglądają super i świetnie smakują. PRZEPIS pochodzi z serwisu Kulinarna Polska | Przepisy, gotowanie

Kulinarna Polska
7 pomysłów na faszerowane jajka 68

Jaki jest Wasz ulubiony przepis na faszerowane jajka?  Ja mam kilka od lat sprawdzonych - po przepisy zapraszam tu  KLIK! KLIK! KLIK! Duży wybór foremek do  babek, ciast i ciasteczek możecie znaleźć  TUTAJ - KLIK! A  TUTAJ - KLIK!  znajdziecie wielkanocne dekoracje do Waszego domu    Zapraszam do polubienia mojej  strony na Facebooku  oraz

Moje Kuchenne Rewelacje
Koreczki na imprezę 25

imprezę z poniższego przepisu. Miłośnicy prostoty z pewnością będą zachwyceni tą przekąską z pomidorków koktajlowych lub tą przekąską z krakersów . Oczywiście zawsze warto postawić także na klasykę w postaci jajek faszerowanych lub ślimaczków ciasta francuskiego . if (typeof CeneoAPOptions == "undefined" || CeneoAPOptions == null) { var CeneoAPOptions = new Array(); stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10); var script = document.createElement("script"); script.setAttribute("type", "text/javascript"); script.setAttribute(...)umieść winogrono i wetknij w nie wykałaczkę. Możesz podawać natychmiast. Zobacz też inne przepisy na przekąski Kulki serowe Jajka po szkocku Koreczki z tortilli Roladki z szynki z chrzanem Faszerowane jajka z curry Śledzie z suszonymi pomidorami Zobacz też nowe przepisy Koreczki na imprezę Przekąski na andrzejki na 20 sposobów Lemon curd Manty Domowy makaron Artykuł Koreczki na imprezę pochodzi

okolicepalnika.pl
JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI I GORGONZOLĄ 124

Jajka uwielbiam w każdej postaci, od jajecznicy po kogel mogel :) Kurze, piepiórcze, kacze... żadnym nie przepuszczę ;) Dziś proponuję klasykę- jajka faszerowane pieczarkami i gorgonzolą, przystawka idealna kiedy pojawią się niespodziewani goście i nie ma czasu stać przy garach. SKŁADNIKI: - 5 jajek ugotowanych na twardo - 1 cebula posiekana w drobną kosteczkę - 7 pieczarek obranych i startych na dużych oczkach(...)wydrąż żółtka. Żółtka i gorgonzolę dodaj do pieczarek, dodaj sól i pieprz do smaku, ale pamiętaj, że gorgonzola jest słona, dlatego przyprawy dodawaj kiedy już masa będzie dobrze wymieszana. JAJKA FASZERUJ MASĄ , uważaj żeby przy okazji białek nie rozwalić :) Połóż na talerz, udekoruj dymką, która nie dość, że ładnie wygląda, to jeszcze doda jajkom ostrości. Smacznego

Kuchnia bezglutenowa Loli
Serowa dynia 34

również szybkie i łatwe do zrobienia. W tym wypadku idealnie sprawdzi się na przykład błyskawiczna przekąska z pomidorków koktajlowych , roladki z szynki , kulki serowe lub koreczki . Pewniakiem są również jajka faszerowane oraz przeróżne sałatki , które można przygotować z pewnym wyprzedzeniem, aby spokojnie czekały na gości. if (typeof CeneoAPOptions == "undefined" || CeneoAPOptions == null) { var CeneoAPOptions = new Array(); stamp = parseInt(new Date().getTime(...)także krakersy, winogrona oraz inne, wybrane przez ciebie dodatki. Zobacz też inne przepisy na imprezowe przekąski Kulki serowe Jajka po szkocku Koreczki z tortilli Roladki z szynki z chrzanem Faszerowane jajka z curry Śledzie z suszonymi pomidorami Zobacz też nowe przepisy Serowa dynia Sałatka imieninowa Konfitowany czosnek Babeczki z serkiem wiejskim Powidła bez mieszania Artykuł Serowa dynia pochodzi z serwisu

okolicepalnika.pl
Jajka faszerowane pastą cytrynowo-bazyliową z groszkiem 29

groszkiem to dietetyczna wersja Świąt Jajka najlepiej podawać polane sosem np. chrzanowym, smakuje rewelacyjne! Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 10 – 12 sztuk Składniki: 5 – 6 jajek 100 g mrożonego groszku 60 g awokado 70 g cukinii garść bazylii 2 łyżeczki cytryny skórka z 1/2 cytryny 1/3 łyżeczki soli szczypta pieprzu Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo i wystudzić(...)cytryny i całość przyprawić. Nafaszerować połówki jajek farszem. Podawać z sosem chrzanowym. Krok po kroku: 1. Ugotować jajka 2. Ugotować groszek 3. Podsmażyć awokado 4. Zblenderować groszek i awokado 5. Dodać bazylię 6. Skropić cytryną i doprawić 7. Nałożyć farsz na połówki jajek Poprzedni 1 z 7 Następny Artykuł Jajka faszerowane pastą cytrynowo-bazyliową z groszkiem pochodzi z serwisu KuchniaWeDwoje.pl

KuchniaWeDwoje.pl
Jajka nadziewane tuńczykiem i ogórkiem. 51

Jajka nadziewane tuńczykiem i ogórkiem. Jajka faszerowane są wspaniałą przekąską , idealne na śniadanie i na Wielkanocny posiłek. Jajka nadziewane tuńczykiem i ogórkiem kiszonym, są kremowe, łagodne w smaku i delikatnie chrupiące dzięki zawartości ogórka . Przygotowanie nadziewanych jajek nie wymaga wiele wysiłku ani czasu i naprawdę trudno je zepsuć, ponieważ jajka są idealnym daniem dla początkujących kucharzy. Poza tym większość składników

Zdrowy Styl Joanny
Jajka faszerowane pieczarkami 34

Jajka faszerowane pieczarkami. Tej przekąski nie może zabraknąć na wielkanocnym stole. Składniki jajka pieczarki odrobina smalcu majonez łyżeczka chrzanu(...)sól, pieprz pietruszka Przygotowanie Jajka ugotować, przekroić na pół. Żółtka wrzucić do miski. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i obsmażyć na smalcu. Wymieszać żółtka, pieczarki i trochę majonezu w misce, doprawić solą i pieprzem. Ja dodałam jeszcze łyżeczkę chrzanu. Następnie wsadziłam taki krem do białek i udekorowałam pietruszką. Autor przepisu: Agnieszka Kopeć Artykuł Jajka faszerowane pieczarkami pochodzi z serwisu Wasze

Wasze Przepisy
Jajka faszerowane pastą cytrynowo-bazyliową z groszkiem 115

Jajka faszerowane pastą cytrynowo-bazyliową z groszkiem to dietetyczna wersja Świąt Jajka najlepiej podawać polane sosem np. chrzanowym, smakuje rewelacyjne! Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 10 – 12 sztuk Składniki: 5 – 6 jajek 100 g mrożonego groszku 60 g awokado 70 g cukinii garść bazylii 2 łyżeczki cytryny skórka(...)groszek 3. Podsmażyć awokado 4. Zblenderować groszek i awokado 5. Dodać bazylię 6. Skropić cytryną i doprawić 7. Nałożyć farsz na połówki jajek Poprzedni 1 z 7 Następny Artykuł Jajka faszerowane pastą cytrynowo-bazyliową z groszkiem pochodzi z serwisu KuchniaWeDwoje.pl

KuchniaWeDwoje.pl
Faszerowane jajka z pstrągiem i chrzanem wasabi. 154

Faszerowane jajka! Bardzo kolorowe, aromatyczne i przepyszne!  Spróbujcie zrobić je na mój sposób! Życzę smacznego jajeczka! ;-))) SKŁADNIKI: - 6 jaj ugotowanych - 1/4 kostki sera feta - wędzony pstrąg tęczowy - dymka - natka pietruszki  - 3 łyżki sosu tatarskiego - łyżeczka chrzanu wasabi Jajka gotujemy na twardo. Wyjmujemy żółtka mi mieszamy z w/w składnikami. Faszerujemy jajka, posypujemy obficie dymką! Smacznego

SMYKWKUCHNI

Proponowane wyszukiwania