Dania z wykorzystaniem sezonowych składników Wprowadzenie do różnorodnych przepisów diety ketogenicznej, dostosowanych na śniadania, obiady i kolacje, z wykorzystaniem sezonowych składników, to podróż przez
Keto Meto PrzepisyDania z wykorzystaniem sezonowych składników Wprowadzenie do różnorodnych przepisów diety ketogenicznej, dostosowanych na śniadania, obiady i kolacje, z wykorzystaniem sezonowych składników, to podróż przez
Keto - Meto PrzepisyDania z wykorzystaniem sezonowych składników Wprowadzenie do różnorodnych przepisów diety ketogenicznej, dostosowanych na śniadania, obiady i kolacje, z wykorzystaniem sezonowych składników, to podróż przez
Keto Meto PrzepisyMłoda kapusta z kurczakiem po meksykańsku to bardzo szybkie i proste do zrobienia danie, które można podać na sycący obiad dla całej rodziny. Jest to
e-PrzepisyKulinarnetalerz i na tej samej patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę i grzyby. Dusimy 10 minut, na patelnię dokładamy polędwiczki i dusimy jeszcze chwilę. dania obiadowe, polędwica wieprzowa, polędwiczka wieprzowa, dietetyczny, fit, zdrowy, zdrowo, obiad, szybkie gotowanie, podgrzybki, grzyby
Szefowa kuchniKurczak z warzywami w rękawie to pyszne, lekkie i szybkie danie na obiad, które nie wymaga wiele pracy. Wystarczy pokroić wszystkie składniki, włożyć do rękawa
e-PrzepisyKulinarneRatatouille to dietetyczne, warzywne danie jednogarnkowe wywodzące się z kuchni francuskiej. Oparte głównie na, bakłażanach, papryce, cukinii, cebuli i pomidorach. Dość proste w przygotowaniu, bardzo aromatyczne i apetycznie wyglądające. Ja moją wersję, posypałam po upieczeniu tartym parmezanem, co szczerze polecam. Zapraszam do przepisu. Składniki 1 cukinia 4 pomidory 1 bakłażan 2 cebule 2 czerwone papryki 2-3 ząbki czosnku
gotuj ze mnąZainspirowana przepisem na CHŁODNIK OGÓRKOWY ze strony Kamis, postanowiłam wymyślić swoją wersję tej orzeźwiającej, zimnej zupy Do zrobienia chłodnika ogórkowego potrzebujemy niewiele składników, a jego przygotowanie
Jemy i nie tyjemy. Kuchnia według SylwiiDietetyczny sos paprykowy z czerwoną fasolą jest idealnym dodatkiem do mięs, makaronów czy placków ziemniaczanych. Jego konsystencja jest dosyć gęsta i zwarta, przez co można go
Jemy i nie tyjemy. Kuchnia według SylwiiDanie zainspirowane potrawą którą jadłam niedawno w jednej w łódzkiej restauracji. Ze względu na to, że kaloryczność tamtego dania była zbyt duża ( ser
Smaki EwyKolejne danie z cyklu dietetyczne, można je potraktować jako śniadanie, podwieczorek czy też kolację. Ja wykorzystałam je na podwieczorek. A Wy sami zdecydujcie. Składniki: dla dwóch porcji 2 czerwone świeże papryki ( po wydrążeniu razem ważyły 300 g ) 40 g papryki konserwowej ¼ pęczka pietruszki 275 g chudego twarogu ½ małej czerwonej cebuli 15 g żelatyny 100 ml gorącej wody Sól
Smaki EwyDanie idealne na lekką kolację. Antrykot najlepiej wybrać, dojrzewający ( w opakowaniu ) wówczas macie większe prawdopodobieństwo, że po grillowaniu będzie on miękki i soczysty. Warto też
Smaki EwyDanie, które powstaje w 10 minut. Idealne na letnie upały. Można podać z jajkiem lub młodymi ziemniakami. Składniki (na 3 porcje): słoik buraczków tartych (do
e-PrzepisyKulinarnePrzepis na Pyszne Dietetyczne Batony Czekoladowe z oleju kokosowego i ryżu preparowanego. Polecam są pyszne KLIKNIJ i ZOBACZ PRZEPIS - SKŁADNIKI - -DIETETYCZNY BATON CZEKOLADOWY- ✔ 60
Sylwetka Od Kuchni