Z wszystkich włoskich dań na szczególną uwagę zasługują grissini- chlebowe paluszki podawane są jako przystawka lub przekąska u nas najlepiej sprawdzają się na każdej
Wanilia i Kardamon5 / 5 ( 2 votes ) Tarta z cukinią i kurczakiem Nadeszła jesień i za oknem zmienił się krajobraz, tak jak nasze menu. Teraz jest czas tart, gulaszy
Ogrodnik w podróżyDzisiejszy mój wpis nie jest stricte przepisem a poradą, tipem którym chciałabym się z wami podzielić. W swoim życiu i w swojej kuchni staram się kierować
Dorota SmakujeMakaron z kurkami to jedno z moich ulubionych jesiennych dań. Cebula, kurki, chlust wina, śmietana i natka pietruszki – nic więcej do makaronu nie potrzeba. A
Poezja smakuTortilla z kotletem mielonym – niesamowicie pyszne danie, idealne na obiad, lunch czy kolację. Jest sycące, smaczne, szybko się je robi (zwłaszcza jeśli ma się wcześniej
Dorota SmakujeZapiekanka chlebowa z brokułem pod beszamelem to mój pomysł na danie w stylu zero waste . W życiu i w mojej kuchni kieruję się zasadą nie marnuje
Dorota SmakujeGofry z dojrzałych bananów Dojrzałe banany , takie brzydale z czarnymi plamkami albo wręcz z całą czarna skórką uwielbiam! Czemu? Mają ogromny potencjał! To właśnie one, dzięki
Dorota Smakuje6 jaj wielkość M 30 dkg łososia filet 200 g fasolki szparagowej żółtej i
wesoła kuchniaUwielbiam zapiekane wszelakie tarty i quichce. Można je jeść na ciepło i na zimno. Zabrać do pracy, na piknik. Wersja z bobem, łososiem i kulkami
wesoła kuchniaDziś proponuję Wam wegetariańską roladę z nadzieniem przygotowanym ze szpinaku i ricotty. Pyszne i lekkie danie obiadowe, a przy tym bardzo łatwe i szybkie do przygotowania
SprawdzonaKuchnia.plZapiekanka chlebowa z pieczarkami to mój pomysł na danie w stylu zero waste . W życiu i w mojej kuchni kieruję się zasadą nie marnuje jedzenia bo
Dorota Smakuje