Placuszki z serkiem wiejskim sprawdzą się na pyszne ciepłe śniadanie albo kolację o każdej porze roku. A może jako podwieczorek? Albo przekąska na wycieczkę lub do
Bardzo Gruby SmokZupa krem dyniowa na mleczku kokosowym to kolejna odsłona zupy dyniowej – tym razem w wersji słodkawo-rozgrzewającej! {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl
Bardzo Gruby SmokCukinia z trawą cytrynową to kolejna propozycja na pyszny dodatek warzywny do obiadu. Nie dość, że szybko się ją przygotowuje, to jeszcze pysznie smakuje. {"@context":"http
Bardzo Gruby SmokKurczak z dynią i marchewką podany z ryżem i posypany natką pietruszki zrobi furorę na każdym stole! Idealna propozycja na jesień. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe
Bardzo Gruby SmokTarta z jabłkami i kremem orzechowym pięknie wygląda i super smakuje. Jest to idealne ciasto do popołudniowej jesiennej kawy. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https
Bardzo Gruby SmokMakaron z sosem paprykowym to świetny pomysł na bezmięsny, szybki, a przy tym pyszny obiad. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2023
Bardzo Gruby SmokŻółta sałatka idealnie wpasowuje się w barwy jesieni, ale pasuje nie tylko do tej pory roku – kolory będą pięknie wyglądać na talerzu też na wiosnę
Bardzo Gruby SmokCiastka owsiane z dynią to prawdziwy, słodki skarb jesieni. Uwielbiam ja za niezwykły smak, zapach i strukturę. Przepis nie zawiera jajek, za to dodaję do ciastek żurawinę oraz orzechy. Są niesamowite
AniaGotuje.plSłoiki na przetwory można znaleźć w sklepach w okresie jesiennym. Są one różnej wielkości, dzięki czemu można je dopasować do naszych potrzeb. Przeczytaj ten artykuł i
Kuchnia MagdaLenyMuffinki dyniowe z musem śliwkowym to kolejna pyszna dyniowa propozycja idealna na jesień. Śliwkowy akcent dodaje im wyjątkowy smak. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https
Bardzo Gruby SmokPapryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie! {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads
Bardzo Gruby SmokWe wrześniu i październiku dynia to niekwestionowana królowa warzyw. Smakuje wyśmienicie w każdej formie – więc czemu nie placki dyniowe? {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image
Bardzo Gruby Smokmasło jabłkowe tradycyjnie, w garnku z grubym dnem albo w wolnowarze. Pasteryzowane masło jabłkowe można przechowywać przez około rok. Domowe masło jabłkowe doskonale podkreśla smak tostów, naleśników, lodów, kanapek, ciastek itp. Wolno gotowane z rumem jest jednym z naszych ulubionych dodatków do weekendowego śniadania. Masło jabłkowe przepis na masło owocowe bez nabiału. Vege masło jabłkowe nie zawiera „prawdziwego” masła(...)prostych składników, to jego bogaty smak powoduje, że jest wyjątkowym dodatkiem do wielu potraw. Gorące masło jabłkowe jest zwykle używane naleśników, tostów i gofrów, a zimne do lodów, ciastek, pieczywa oraz jako składnik wypieków . Wyrazisty smak masła jabłkowego sprawia, że często stanowi dodatek do deski serów . Masło jabłkowe wciąż jest popularne Europie Zachodniej, gdzie ma konsystencję zbliżoną do gęstego
Kulinaria - potrawy z różnych stron świataSałatka z tortellini i fetą z dodatkiem orzechów, do tego pomidorki i sałaty będzie dobrym pomysłem na spotkanie z przyjaciółmi lub małe przyjęcie. {"@context":"http:\/\/schema.org
Bardzo Gruby Smok