budyń - 12640 przepisów (strona:561/843)

Wegański sernik królewski 64

mąki pszennej białej 200 g masła 100g cukru pudru 50 g kakao szczypta soli Masa „serowa”: 4 kostki naturalnego tofu (około 800 g) 2 opakowania budyniu waniliowego sok z 2 cytryn 200 g cukru pudru 200 g masła* Przygotowanie: Z podanych składników zagnieć ciasto. Jest to ciasto kruche, więc wyłóż wszystkie składniki na blat i siekając je nożem

greenscarf
Tarta truskawkowa 69

subscribe-form-2709473 .row-success").show(),r(".ml-subscribe-form-2709473 .row-form").hide()} Polecam Ci także inne przepisy: – tarta z jabłkami – tarta z malinami i budyniem – tarta z rabarbarem TARTA TRUSKAWKOWA Przygotowanie : 2 godziny Składniki spód: – 300 g mąki pszennej + dodatkowa do podsypywania – 2-3 łyżki kakao – 160 g zimnego masła

nietylkopasta.pl
Ciasto na piwie 69

przepis! PRZEPIS NA CIASTO NA PIWIE Składniki MASA ŚMIETANOWA 800 ml śmietanki 30% 1/3 szklanki cukru 2 galaretki pomarańczowe MASA PIWNA 1300 ml piwa izzy kamikaze 4 budynie śmietankowe 4 łyżki cukru BISZKOPT 1 szklanka mąki 4 jajka 2/3 szklanki cukru 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia płaska łyżka kakao garść orzechów włoskich łyżka przyprawy do piernika płaska łyżeczka proszku

Przepiski.pl
Naleśniki ryżowe z serkiem i dżemem 68

możecie przygotować je z połowy porcji. Pysznych inspiracji Wam życzę.   Potrzebujemy:   Na ciasto: 2 szklanki mleka migdałowego 2 szklanki mąki ryżowej 2 jajka 1 cukier waniliowy 1 budyń waniliowy   Na nadzienie:  50 dag sera białego ( u mnie taki z wiadereczka ) 1 cukier waniliowy  cukier puder do smaku 1 słoiczek ulubionego dżemu ( u mnie wiśniowa konfitura

Izabelawkuchni
MIODOWNIK 90

minuty, cały czas mieszając. Odstawiamy z palnika. Wrzucamy pokrojone na mniejsze kawałki masło. Mieszamy do rozpuszczenia. Masę budyniową dzielimy na 2 części. Na schłodzony blat wylewamy 1 część gorącego budyniu, rozsmarowujemy w miarę równo. Przykrywamy drugim blatem. Wylewamy drugą część masy budyniowej. Rozsmarowujemy. Przykrywamy 3 blatem. Dociskamy i odstawiamy do schłodzenia. Na wierzchu rozprowadzamy lukier, u mnie z pudru trzcinowego

Smaczne Zdrowe
Likier świąteczny 91

żółtek i cukru, cały czas mieszaj za pomocą rózgi, aż wszystko się połączy. Przelej wszystko do czystego rondla i zagotuj cały czas mieszając.  Likier powinien mieć konsystencję rzadkiego budyniu. W tym czasie ubij białka ze szczyptą soli na sztywną pianę. To ostudzonej mieszanki dodaj rum i wymieszaj za pomocą rózgi.  Dodaj białka i wszystko połącz, za pomocą rózgi

Niezły Młynek

Proponowane wyszukiwania