zadbanej, zgrabnej sylwetce...👍 Nawet przybywają kg, ale to już waga mięśni... Jak to niedawno Aga powiedziała: - Taki szeroki😀 to jeszcze nigdy nie byłeś... ❗😁 Składniki: 0,5l mleka ryżowego 1 banan dojrzały 2 łyżeczki kakaa gorzkiego 1 łyżka miodu lub glukozy (❕proporcje dobieramy według wagi ciała, długości i intensywności treningu) Przygotowanie: Wszystkie składniki umieścić w blenderze
Dieta Rozdzielna i ZdrowieDługo chodziły za mną czekoladowe muffinki. Prawdziwe, pełne głębokiego, czekoladowego smaku, a nie oszukane, kakaowe. W końcu zebrałem się i stworzyłem najlepsze
Vegan TasteDziś zapraszam Was na pyszne i szybkie w przygotowaniu naleśniki z masłem orzechowym . Proste, syte, smaczne. Jeśli macie w domu banany pokrójcie je w cienkie plasterki i ułóżcie na maśle orzechowym – będzie jeszcze pyszniej Smacznego. Składniki: 2 szklanki mąki 1 szklanka wody gazowanej 1 szklanka mleka (u mnie 2%) 1 jajko M 1 czubata łyżeczka cukru waniliowego z prawdziwą
Słodkie okruszkiSkładniki: jarmuż seler naciowy banan daktyle bez pestek nasiona słonecznika siemie lniane ostropest plamisty sok z cytryny woda Zmiksować wszystkie składniki i wypić na zdrowie
nietadietaomlet możecie podać z dowolnymi dodatkami. U nas królował świeży ananas, który cudownie komponuje się z kokosem. Pasuje do niego każda konfitura, ulubiony dżem czy nawet masło orzechowe i banany. Wszystko zależy od Waszej wyobraźni - smacznego
Cooking Monsterblenderze zmiksuj dokładnie, przez około 2 minuty: 1 banana , szpinak (mniej-więcej połowa 125g opakowania), 1 szklankę brzoskwiń pokrojonych na kawałki (sprawdzaja się i świeże i puszkowane), 1 łyżeczkę chia , 1 1/2 szklanki mleka (krowiego, lub roślinnego, np.migdałowego lub kokosowego) i 1/2 szklanki soku owocowego (jabłkowy, brzoskwiniowy), lub wody
Lejdi of the housejabłka pod przepysznym ciastem migdałowym. Takie owoce podawane na gorąco sprawdzą się w roli śniadania, deseru czy podwieczorku. Przepyszne! SKŁADNIKI; - ulubione owoce np. maliny, jagody, wiśnie, borówki, porzeczki, jabłka, banany - 1 łyżeczka cukru trzcinowego - masło/ olej kokosowy Naczynie żaroodporne wysmaruje tłuszczem ułóż owoce posyp cukrem. CIASTO na 4 porcje: - 100 g masła - 100 g mąki pszennej - 100 g zmielonych migdałów
SMYKWKUCHNIkaszy jaglanej 250 ml wody 50 ml mleka (dowolnego) 3 kostki czekolady 1 garść suszonej morwy białej Helio 2-3 orzechy włoskie miód do smaku owoce (truskawki, brzoskwinie, banan) wykonanie: Kaszę jaglaną płuczemy 2-3 razy a następnie przelewamy gorącą wodą aby pozbyć się goryczki. Zalewamy wodą, doprowadzamy do wrzenia a następnie zmniejszamy ogień i gotujemy, aż wchłonie wodę
Domowy Smak Jedzeniajakoś zapomniałam nastawić nowy, więc bułki z grahamką upiekłam na drożdżach. Grahamki to idealne bułeczki na śniadanie. Jeszcze ciepłe lubię je posmarować twarożkiem i polać syropem klonowym. Obkładam kanapkę bananem i posypuję pistacjami. Prosto i smacznie! Bułki z grahamką Składniki: 15 bułek 200 g mąki grahamki 750 g pszennej mąki chlebowej 50 g świeżych drożdży 1 łyżka soli
codojedzeniagotową granolę bez kilogramów cukru). Uważam, że granola jest jedną z najlepszych propozycji śniadaniowych, gdy nie mamy możliwości przygotowania śniadania, które wymaga więcej czasu. Wielokrotnie słoik puddingu chia z bananem posypanym granolą ratował mój poranek w sytuacji awaryjnej. Warto zawsze mieć ją pod ręką. Czekoladowa granola gryczana słodzona suszonymi figami Wielkim atutem tej granoli jest to, że za jej słodki
Book of spellstakie racuszki drożdżowe z gruszkami chętnie sięgam co jakiś czas w kuchni. Ciasto jest wspaniałą bazą do innych owocowych farszów, np. z bananami, malinami, jabłkami. Przygotowuję je także z suszonymi owocami, najczęściej wybór pada na rodzynki, suszoną żurawinę, miechunkę (lekko kwaskowa) lub suszone daktyle i figi. Ostatnio powstała nawet wersja wytrawnych placuszków – z mrożoną kukurydzą, wyszły bardzo smaczne
Zasmakuj Kuchnikoleżankę z dzieciństwa (Madziu, jeśli to czytasz, przesyłam uściski :), która stwierdziła kiedyś, że nie lubi bananów, bo smakują, jak ziemniaki. Może nie do końca się z tym stwierdzeniem zgadzam, ale muszę przyznać, że sama nie pałam do nich wielką miłością. W zasadzie tylko takie zielone, jeszcze lekko niedojrzałe jadam od czasu do czasu… Czytaj dalej Najlepsze muffiny bananowe
brunetkawkuchniŁatwy i szybki przepis na pyszne naleśniki. Idealnie pasują do słodkiego nadzienia - u mnie jeszcze w świątecznej formie, podane z kremem czekoladowym, bananami i wiórkami kokosowymi. Pyszności. Polecam i na śniadanie i na podwieczorek ;) PS Jeśli marzy Wam się mała zmiana w Waszym salonie, jakiś nowy element dekoracyjny na ścianie warto zainteresować się ofertą digitaldruk.pl/obrazy-na-plotnie.html To obrazy
Domowa cukiernia Ewysobą dokładnie. Masa powinna dać się formować w dłoniach. Formujemy kulki, spłaszczamy dłonią i smażymy na patelni przetartej tłuszczem. Dodatki wedle uznania. U mnie dżem z rokitnika, banan i orzechy nerkowca
Kucharzycasobą dokładnie. Masa powinna dać się formować w dłoniach. Formujemy kulki, spłaszczamy dłonią i smażymy na patelni przetartej tłuszczem. Dodatki wedle uznania. U mnie dżem z rokitnika, banan i orzechy nerkowca
Kucharzyca