O matulu, ależ mi dzisiaj brak energii… Oczy na zapałki i nawet kawy się słabej napić nie można, bo Troll cierpi potem na bezsenność. A
gotować!Aperol Spritz to włoski drink zrobiony na bazie wina musującego Prosecco i aperitifu Aperol. Jest to jeden z najpopularniejszych drinków. Można go kupić praktycznie w każdym
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Szczaw, wielu osobom do dziś kojarzy sięz niesmaczną zupą ze szkolnej stołówki. Stąd też zapewne wynika niezbyt duża popularność tej rośliny na polskich stołach – a
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Wzbogaca smak kuchni i jest znany ze swoich zdrowotnych właściwości – mowa o czosnku, który jest niezastąpiony w jesiennych, rozgrzewających daniach. By jednak czosnek na długo zachował
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Lato prawie w pełni, upały 25 stopniowe dają się już odczuć, a co za tym idzie zaczynają się pojawiać pokusy na ochłodzenie 🍦 🍧 Oczywiście tym kupnym mówimy
Zdrowie i pysznie na talerzuOwoce i warzywa plus mocniejszy akcent w postaci grillowanego tofu :) Czytaj więcej »
Kasia SarnaJak dodać sobie energii w każdym momencie dnia? Wypić ZDROWE... Artykuł ZDROWE SMOOTHIE Z JARMUŻEM, BAZYLIĄ I OWOCAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEBardzo dobry, pełen smaków drink. Idealny w gorące słoneczne dni. Zrobiłam sorbet sama, ale również można użyć kupnego. Do pokala wlać rum, Campari wymieszać. Napełnić do
Kuchnia PokoleńMoimi ulubionymi owocami początku lata zawsze były czereśnie i morele. Nadal tak jest, ale w tym roku mam wyjątkowy apetyt na truskawki - co dzień ze smakiem
Kasia SarnaJak dodać sobie energii w każdym momencie dnia? Wypić ZDROWE... Artykuł ZDROWE SMOOTHIE Z JARMUŻEM, BAZYLIĄ I OWOCAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINELato, lato i ciepełko i potem upał i ja to kocham. Uwielbiam lato i upały i nigdy nie mam ich dość, może przeprowadzę się do Andaluzji
Moje Małe CzarowanieWrzesień a z nim w naszych domach małe rewolucje. Dzieci wracają do szkół, rytm dnia ulega znowu zmianie. W szkołach również od września rewolucje, ale sklepikowe
Bernika - moj kulinarny pamietnikUpaaał 7 kilo żywej wagi (wiem – to nie jest rekord, ale więcej przydźwigać w taką pogodę bym nie mógł). Do lodówki. Niech się schładza. Jadam
Mam To Na WidelcuWykorzystanie rolady jako spodu i boków ciasta juz gdzieś widziałam wcześniej, dlatego inicjatorem się nie okrzyknę. ;) Jest to na prawdę świetne rozwiązanie i chyba się ze
MamaOskarka