Zupa pieczarkowa z pulpetami

Zupa pieczarkowa z pulpetami

Zupa pieczarkowa z pulpetami

Przepis na : obiad

Składniki: 2 litry wywaru z rosołu (może być bulion ) 10 pieczarek startych na tarce o grubych oczkach 2 serki topione o smaku pieczarkowym 20 dag mielonego mięsa sól, świeżo zmielony pieprz, papryka słodka, majeranek szczypta gałki muszkatołowej 15 dag drobnego makaronu pełnoziarnistego szczypiorek do dekoracji. Wykonanie: Mięso przyprawiamy, dobrze wyrabiamy oraz odstawiamy na 10 minut. Rosół wlewamy do rondla dodajemy pieczarki które trzemy na tarce jarzynowej o grubych oczkach gotujemy 10 minut z mięsa r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo

Autor

Kgw JanczewoKgw Janczewo

Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa pieczarkowa, pulpety, zupa, mięso, pieczarki, mielone, rosół, makaron, makarony, ciasto, papryka, mięso mielone, tarta, obiad, makaron na słodko, makaron z pieczarkami, mielone pieczarki, makaron z serkiem topionym, pieczarki do obiadu, tarta na słodko, pieczarki w cieście, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, zupa z mięsem mielonym, makaron na obiad, obiad z makaronem, zupa jarzynowa

Inne przepisy z kgwjanczewo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.