Pasta fasolowa z makrelą

Pasta fasolowa z makrelą

Pasta fasolowa z makrelą

Przepis na : śniadanie

Składniki: 300 g suchej fasoli 100 ml oliwy z rzepaku 1 średnia cebula 2 ząbki czosnku 2 ogórki kiszone 2 małe wędzone makrele suszony tymianek, mielona kolendra sól, świeżo zmielony pieprz  Wykonanie: Fasolę zalewamy wodą i odstawiamy na noc. Na drugi dzień wylewamy wodę, fasolę przesypujemy do garnka i gotujemy. Po pół godzinie wylewamy wodę i zalewamy świeżą i gotujemy do miękkości. Ugotowaną fasole studzimy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka czosnek kroimy w plasterki. Przekładamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo

Autor

Kgw JanczewoKgw Janczewo

Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, ogórki, makrela, mielone, ciasto, ogórki kiszone, makrela wędzona, tarta, śniadania, pasta, pasty, ciasto z masa, ciasta z masa

Inne przepisy z kgwjanczewo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.