wegańskie - 10389 przepisów (strona:75/693)

Jaglanka z truskawkami i daktylami 109

Jaglanka z truskawkami i daktylami Składniki: - 100g kaszy jaglanej                                  

Wegańska kuchnia orientalna
Batat + marchewka + sałatka z migdałami 153

Batat + marchewka + sałatka z migdałami Składniki: - 1 duży batat                 

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-malina-daktyle 163

SuperSmoothie:  banan-szpinak-malina-daktyle Składniki: - 3 dojrzałe banany                

Wegańska kuchnia orientalna
LunchBox: Ryż jaśminowy + adzuki + brokuł z fasolką 137

LunchBox: Ryż jaśminowy + adzuki + brokuł z fasolką Składniki: - 100g ryżu jaśminowego               

Wegańska kuchnia orientalna
Jarmuż z buraczkami i cieciorką + ryż jaśminowy 125

Jarmuż z buraczkami i cieciorką + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego               

Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka z cieciorki, pomidora, fasolki szparagowej i oliwek + ryż jaśminowy 122

Sałatka z cieciorki, pomidora, fasolki szparagowej i oliwek + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego            

Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z malinami i mlekiem bananowym 136

Owsianka z malinami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio               

Wegańska kuchnia orientalna
Kasza jaglana z adzuki + roszponka z burakami i oliwkami 151

Kasza jaglana z adzuki +  roszponka z burakami i oliwkami Składniki: - 100g kaszy jaglanej            

Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka ryżowa z brokułem, tofu, awokado i bazylią 166

Sałatka ryżowa z brokułem, tofu, awokado i bazylią Składniki: - 100g ryżu jaśminowego              

Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z nektaryną, porzeczkami i mlekiem bananowym 169

Owsianka z nektaryną, porzeczkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio              

Wegańska kuchnia orientalna
Owsianka z paraguayo, rodzynkami i mlekiem bananowym 148

Owsianka z paraguayo, rodzynkami  i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio             

Wegańska kuchnia orientalna
Ryż smażony z tofu, awokado i warzywami po chińsku 228

Ryż smażony z tofu, awokado  i warzywami po chińsku Składniki: - 100g ryżu parboiled            

Wegańska kuchnia orientalna
Masło orzechowe crunchy z sezamem 151

Masło orzechowe crunchy z sezamem Masło orzechowe świetnie nadaje się do owsianek, warzyw smażonych po chińsku, sosów do sałatek (wystarczy wymieszać z wodą i odrobiną soli

Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka ryżowa z brokułem, czerwoną fasolą, bazylią i orzechami 155

Sałatka ryżowa z brokułem, czerwoną fasolą, bazylią i orzechami Składniki: - 100g ryżu jaśminowego                         

Wegańska kuchnia orientalna
Spaghetti z bakłażanem, szpinakiem i awokado w pomidorach 152

Spaghetti z bakłażanem, szpinakiem i awokado   w pomidorach Składniki: - 100g makaronu spaghetti z kukurydzy     - sól himalajska - 1 bakłażan   

Wegańska kuchnia orientalna