Jaglanka z truskawkami i daktylami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaBatat + marchewka + sałatka z migdałami Składniki: - 1 duży batat
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-malina-daktyle Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaLunchBox: Ryż jaśminowy + adzuki + brokuł z fasolką Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaJarmuż z buraczkami i cieciorką + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z cieciorki, pomidora, fasolki szparagowej i oliwek + ryż jaśminowy Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z malinami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalnaKasza jaglana z adzuki + roszponka z burakami i oliwkami Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ryżowa z brokułem, tofu, awokado i bazylią Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z nektaryną, porzeczkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalnaOwsianka z paraguayo, rodzynkami i mlekiem bananowym Składniki: - 100g płatków owsianych bio
Wegańska kuchnia orientalnaRyż smażony z tofu, awokado i warzywami po chińsku Składniki: - 100g ryżu parboiled
Wegańska kuchnia orientalnaMasło orzechowe crunchy z sezamem Masło orzechowe świetnie nadaje się do owsianek, warzyw smażonych po chińsku, sosów do sałatek (wystarczy wymieszać z wodą i odrobiną soli
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ryżowa z brokułem, czerwoną fasolą, bazylią i orzechami Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaSpaghetti z bakłażanem, szpinakiem i awokado w pomidorach Składniki: - 100g makaronu spaghetti z kukurydzy - sól himalajska - 1 bakłażan
Wegańska kuchnia orientalna