wegańskie - 10389 przepisów (strona:70/693)

SuperSmoothie: banan-szpinak-mango-morele 103

SuperSmoothie:  banan- szpinak- mango- morele Składniki: - 1 duże mango - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - kilka liści sałaty masłowej - 5 suszonych moreli

Wegańska kuchnia orientalna
Zielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem 158

Zielona soczewica po arabsku + brązowy ryż + kalafior z ziemniakiem Składniki: - 100g ryżu naturalnego             - 1 łyżka przyprawy marokańskiej - 35g soczewicy  

Wegańska kuchnia orientalna
Kasza orkiszowa z bananem i bakaliami 281

Kasza orkiszowa z bananem i bakaliami Składniki: - 100g kaszy orkiszowej                

Wegańska kuchnia orientalna
Marokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia 154

Marokańska sałatka z cieciorki + brązowy ryż + cukinia Składniki: - 100g ryżu naturalnego                  - 1 łyżeczka przyprawy marokańskiej - 100g ciecierzycy

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie 133

SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-wiśnie Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (mrożony, rozdrobniony) - 1 duże, słodkie jabłko - 80g mrożonych wiśni - łyżeczka mielonych orzeszków

Wegańska kuchnia orientalna
Dal z kiełków + basmati + brokuł 160

Dal z kiełków + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati                

Wegańska kuchnia orientalna
Sałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi 138

Sałatka z brązowego ryżu z brukselką, fasolą i orzechami piniowymi Składniki: - 100g ryżu naturalnego           

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-pomarańcza-morele 114

SuperSmoothie:  banan-szpinak-pomarańcza-morele Składniki: - 3 dojrzałe banany - 1 mrożony banan - 120g szpinaku (rozmrożonego) - 1 pomarańcza - 5 suszonych moreli - łyżeczka jagód goji - łyżeczka mielonych

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-kaki-morele 137

SuperSmoothie:  banan-szpinak- kaki- morele Składniki: - 3 dojrzałe banany                 

Wegańska kuchnia orientalna
LunchBox: Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami 121

LunchBox:  Sałatka makaronowa z czerwoną fasolą i migdałami Składniki: - 100g makaronu z kukurydzy            

Wegańska kuchnia orientalna
Chana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł 118

Chana masala z cieciorki + kasza jaglana + brokuł Składniki: - 100g kaszy jaglanej                              

Wegańska kuchnia orientalna
Mleko z orzechów laskowych 107

Mleko z orzechów laskowych Mleko roślinne z orzechów najlepiej smakuje do kawy. Jest to produkt dwa w jednym: mleko i syrop orzechowy;) Kawa nabiera pysznego, orzechowego

Wegańska kuchnia orientalna
Fasolka adzuki z warzywami po indyjsku + kasza jaglana 117

Fasolka adzuki z warzywami po indyjsku + kasza jaglana Składniki: - 100g kaszy jaglanej              

Wegańska kuchnia orientalna
Dal z żółtej soczewicy i kukurydzy + basmati + brokuł 144

Dal z żółtej soczewicy i kukurydzy + basmati + brokuł Składniki: - 100g ryżu basmati              

Wegańska kuchnia orientalna
SuperSmoothie: banan-szpinak-jabłko-goji 113

SuperSmoothie:  banan-szpinak-jabłko-goji Składniki: - 3 dojrzałe banany                       - łyżka suszonych jagód goji

Wegańska kuchnia orientalna