Tofu smażone z warzywami w słodkim sosie sojowym Składniki: - 100g ryżu jaśminowego
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-mandarynka-papaja Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaPomidorowy dal z soczewicy+ basmati + surówka z białej rzodkwi Składniki: - 100g ryżu basmati
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z kaszy jaglanej z marchewką, rzodkiewką, ogórkiem, awokado i miętą Dzisiaj przepis na zdrową sałatkę z kaszy i surowych warzyw, przyprawioną w marokańskim stylu
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-ananas Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalna‘Owsianka’ bez płatków ;) Składniki: - 2 jabłka
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-daktyle S kładniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-wiśnie Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-morela-gruszka Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z kaszy jaglanej, brokuła, marchewki, buraka i rodzynek Składniki: - 100g kaszy jaglanej
Wegańska kuchnia orientalnaFasola mung w pomidorach+ ryż naturalny z kuminem+ brokuł Składniki: - 100g ryżu naturalnego
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ze szpinakiem, brokułem, rzodkiewkami i granatem Składniki: - 100g świeżego szpinaku typu baby
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka ryżowa z adzuki, brokułem i rodzynkami Składniki: - 100g czerwonego ryżu
Wegańska kuchnia orientalnaSuperSmoothie: banan-szpinak-kiwi-pomarańcza-morela Składniki: - 3 dojrzałe banany
Wegańska kuchnia orientalnaSałatka z rukolą, gruszką, burakami, awokado i miętą Składniki: - mix sałat; u mnie: lodowa,
Wegańska kuchnia orientalna