Kto by pomyślał, że można upiec ciasto z rośliny strączkowe! Można? Można! Świetny smak i aromat. Każdy się skusi! Składniki: 2 jaja 120g suchej soczewicy + 1
Truskawkowa FiestaDynia po raz kolejny tym razem w gofrach na wytrawnie. Dzięki płatkom drożdżowym nieaktywnym gofry nabierają wyśmienitego smaku! Składniki: 2 jaja 1/2 szklanki puree z
Truskawkowa FiestaDynia u mnie rządzi po raz kolejny. Szybkie i bardzo smaczne placuszki dyniowe na wytrawnie! Składniki: 2 jaja 200g puree z dyni 3 łyżki mąki
Truskawkowa FiestaDynia królowa jesieni na polskich stołach. Można ją wykorzystywać na wszelakie sposoby. Ja znalazłam kolejny pomysł, a tym razem - gofry! Składniki: 2 jaja 1 łyżka erytrytolu
Truskawkowa FiestaZa oknem już jesień w pełni. Potrawy nabierają jesiennych barw. Dynia królowa jesieni to faworyt, aby upiec wyśmienite ciasto. Dzięki migdałom będzie jeszcze lepsze! Składniki: 2
Truskawkowa FiestaPieczone warzywa bardzo uwielbiam. Zapiekanka z cukinią oraz z płatkami drożdżowymi jest przepyszna! Składniki: 2 jaja 3 łyżki mąki żytniej 1 łyżka płatków drożdżowych przyprawy: pieprz
Truskawkowa FiestaNaleśniki z budyniu? Dlaczego nie! Do tego prażona gruszka z cynamon - śniadanie idealne. Składniki: 2 jaja 40g (1 opakowanie) budyniu np. śmietankowego szczypta proszku do pieczenia
Truskawkowa FiestaJedno z moim ulubionych ciast. Bardzo wilgotne, a za sprawą sezonowych owoców jest jeszcze lepsze! Składniki: 2 jaja 1 łyżka ksylitolu 1 łyżka oleju rzepakowego 3/4
Truskawkowa Fiesta