macie czasu na przygotowywanie posiłków na bieżąco warto rozważyć taką opcję choćby z racji zbilansowania i różnorodności posiłków. Czy jedzenie oferowane prze Pomelo jest smaczne? Tak. Każde z dań, poza sałatką, miało wyrazisty smak i przyjemną formę, mimo tego, że były to dania odgrzewane a nie przygotowywane na świeżo. Czy skorzystam jeszcze kiedyś z cateringu dietetycznego Pomelo? Pewnie
Dzieje kuchennej Wiewiórykroimy w kostkę a por w talarki. Składniki sałatki mieszamy i doprawiamy do smaku. Ewentualnie możemy dodać odrobinę majonezu lub jogurtu naturalnego. Połówki ananasa napełniamy sałatką, posypujemy owocami granatu i podajemy. Smacznego
Kulinarne Fantazje Mariolinadmiaru zalewy. Na półmisku układamy plasterki rzodkiewek, na to sałatkę z kaszy bulgur a na środek rozkładamy filety z makreli. Po bokach rozkładamy dowolne kiełki. Sałatkę podajemy od razu lub schłodzoną. Smacznego. Zachęcam do wzięcia udziału w rewelacyjnym konkursie - zainspiruj się wiosną z firmą Grall- KONKURS trwa
Kulinarne Fantazje MarioliSałatka z kaszy kuskus jest lekka, smaczna i pożywna, a dodatkowo przygotowuje się ją ekspresowo. Można śmiało zabrać ją do pracy (lunch box) lub podać jako dodatek do mięsa. Ja najczęściej podaje ją na liściach cykorii do grillowanego mięsa. Składniki: 200 gram kaszy kuskus 2 ogórki świeże, 2 kiszone, 1 małosolny (można dowolnie mieszać wg uznania) pęczek koperku 1/2 puszki
Tradycyjna Kuchniasłoiczka, dodać miód, ocet z czerwonego wina i musztardę. Słoik zamknąć i energicznie wymieszać, aby składniki się połączyły. Następnie dodać sól i pieprz ziołowy, ponownie zamieszać. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego !!! Po więcej inspiracji na potrawy z użyciem warzyw Bonduelle zapraszam na stronę http://warzywneinspiracje.pl
Zakątek rozkoszy kulinarnychpuszki i kiełki rzodkiewki. Całość doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy łyżeczkę musztardy i majonez, wszystko mieszamy. Próbujemy, opcjonalnie doprawiamy. Wierzch sałatki możemy ozdobić zielonymi kiełkami. Szybka sałatka z ogórkiem, kiełkami i kukurydzą Smacznego
Słodkie okruszkicomber ułóż na kawałkach sałaty, resztę składników ułóż wd. zdjęcia. 2/ Połącz cydr z musztardą, olejem, sokiem z cytryny i cukrem brzozowym dokładnie mieszając. 3/ Podlej sałatkę dressingiem tak jak na zdjęciu. SMACZNEGO
Kuchnia PROzdrowotnasłonecznika na patelni ( około 2 minut) Roszponkę umyj i osusz. Dodaj do niej pozostałe składniki pokrojone na mniejsze kawałki. Połącz produkty z dressingu i polej nim sałatką. Na wierz posyp pestki słonecznika. Smacznego
Kukuleczkiskropić sokiem z cytryny, wymieszać. Do jogurtu dodać cukier i olej rzepakowy, dokładnie połączyć. Przestudzoną kaszę podzielić na dwie części, wyłożyć na talerzach, na wierzch wyłożyć sałatkę owocową, całość udekorować sosem jogurtowym. Smacznego :) Przepis bierze udział w akcji
Domowa cukiernia EwySałatkę polecam na kolację, jest bardzo smaczna i lekka a zarazem sycąca. Przygotowanie jej zajęło mi zaledwie kilka minut, polecam. Składniki: 1 różyczka brokuła 1 papryka czerwona mała puszka młodej marchewki Bonduelle mała puszka kukurydzy konserwowej Bonduelle 3 łyżki oleju lnianego 2 łyżki prażonych ziaren Piekło Niebo Ziarenkowo sól, pieprz sok z cytryny Sposób przygotowania: Brokuła dzielimy na małe różyczki
Bajeczna Kuchniadziś więc spędzamy czas głównie na podwórku.Męża mam w domu więc trzeba zrobić coś dobrego.Postanowiłam,że będzie szybko...kiełbaski z grilla a do tego sałatka z młodych ziemniaczków.Szybko,ale smacznie ....a najeść też się można a jak... Składniki: 80 dag młodych ziemniaków ok 20 dag wędzonego boczku 4 jajka mały pęczek koperku
Niespełnione zdolności kulinarneSmaczna i prosta w przygotowaniu wiosenna sałatka na bazie pełnoziarnistego makaronu i świeżych warzyw. Danie jest lekkie gdyż nie zawiera sosu na bazie majonezu - za dressing wystarczy oliwa z oliwek i przyprawy. Taką sałatkę bez problemu zapakujecie do lunchboxa i zabierzecie do pracy, nie trzeba jej nawet odgrzewać. Podane proporcje wystarczą na dużą porcję (na dwie standardowej wielkości miski
Milion Smakówsię głównie z ryżu, jajek, tuńczyka, żółtego sera, kukurydzy i szczypiorku. Chyba ze względu na ten intensywny zielony kolor szczypiorku zawsze jawi mi się ona jako sałatka wiosenna :) Jest łatwa w przygotowaniu, smaczna i ładnie się prezentuje. Składniki: 200g ryżu (użyłam Parboiled Britta ), 2 puszki tuńczyka w wodzie, 4 jajka ugotowane na twardo
Z miłości do słodkościcebulkę i kukurydzę odsączamy . pierś kroimy w kostkę,oprószamy solą ,pieprzem i papryką słodką, podsmażamy na patelni,studzimy,mieszamy składniki naszego sosu i mieszamy go z sałatką,doprawiamy jeszcze solą i pieprzem Smacznego
Swojskie jedzonkoprzepisy jak do tej pory.Dalej będę podawać kaloryczność danej potrawy i jej skład.Jedzmy kochani 5 posiłków małych dziennie,zastąpmy śmietanę jogurtem naturalnym i podawajmy dużo sałatek i surówek, a dieta będzie smaczna i przyjemna , a kilogramy z biegiem czasu znikną!. Danie ma 266 kcal. 3 wafle ryżowe naturalne 1 łyżeczka pasztetu z drobiu 1 mała parówka kiełki rzodkiewki ***************************** Wafle
Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki