Składniki : 2 gruszki pojedynczy filet z kurczaka czerwona papryka garść rukoli 4-5 łyżek konserwowej kukurydzy tłuszcz do smażenia Patelnia Pur Line 28 cm posiada przezroczystą pokrywę ze szkła żaroodpornego w której znajduje się Aroma Knob System. Umożliwia to uzupełniania płynów w trakcie smażenia i gotowania bez konieczności podnoszenia pokrywy. A dzięki powłoce ceramicznej wewnątrz potrawy nie przywierają, a patelnia jest łatwa do czyszczenia. Patelnię można używać również w p... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula