Pulpety w sosie z suszonych grzybów 147Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
The Anarchist Cookbook gets animated 349Have you ever heard about The Anarchist Cookbook? It first came out in 1971, and to this day is one of the most controversial cookbooks ever
Food Polka
Pikantna sałatka makaronowa z krewetkami / Spicy shrimp pasta salad 320honey ¾ cup olive oil salt and pepper to taste ½ teaspoon cumin Preparation: In the bowl of a food processor, combine dressing ingredients. Process until smooth and creamy, season with sal and pepper to taste and set aside. Place the bacon in a large skillet, and heat over medium heat. Cook until the bacon is crisp, then transfer to a paper
karmelowy
Pieczeń lwowska 170Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Keks 154Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Sałatka z kaczką, pieczonymi burakami i pomarańczą / Duck, beet and orange salad 229dopraw solą i pieprzem, polej sałatkę i podawaj! Smacznego! English version Duck, beet and orange salad (2 servings) Ingredients for the duck: 1 duck breast 2 tsp chopped rosemary sal and pepper Ingredients for the beetroot: 2 red beetroot, peeled and cut into small wedges 2 tablespoons maple syrup 1 tablespoon olive oil salt and pepper Ingredients for the salad
karmelowy
Śledzie z curry i rodzynkami 163Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Wątróbka w sosie żurawinowym 171Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Kulinarne podróże Magalie - MORAWY część I 200weekend. Mnie urzekło kilka miejsc, które polecam Wam z całego serca! Zachwycając się pięknem kolumny zwróćcie również uwagę na zabytkowy budynek ołomunieckiego Ratusza – warto wejść do wnętrza, zobaczyć gotycką Salę Obrad z pięknym sklepieniem oraz kaplicę św. Hieronima wraz z siedmioma cennymi obrazami. Jeśli jednak zdecydujecie się jedynie podziwiać go tylko z zewnątrz – koniecznie obejrzyjcie zegar astronomiczny . Od XV wieku
Garniec Magalie
Kruszonka z czekoladą i żurawiną 189Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Dieta okruszkowa 212soli 150ml jabłkowego musu (z naszych jabłek!- Golden Delicious obrany, bez gniazd nasiennych, zmiksowany) 100ml śmietany 12% 1 jajko masa karmelowa (u nas z wedlowskiego słoiczka) gruba sól (polecam Sal de fleur) Masło rozpuszczamy w rondelku. Przygotowujemy papilotki w formie na muffiny. Mieszamy suche składniki- mąkę, cukier, proszek, sodę i sól. W osobnym naczyniu łączymy mokre- mus, śmietanę, jajko
les mirabelles
Kotlety drobiowe z kaszą i pieczarkami 258Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Surówka z koperkiem 143Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Najlepsze książki o fermentacji 2016 204marynaty i który jest wspólny dla wszystkim arcydzieł kulinarnych, także dla kakao i alkoholi. Jeśli stołujecie się w Solec 44, to znacie go też jako nieodłączny element wystroju sali. Restauracja ma zresztą największą w stolicy kolekcję własnych kiszonek. Nie zawsze jest to łatwy zapach. Aleksander Baron serwuje nam też wstęp teoretyczny, oraz przepisy na kiszonki, które będziemy mogli zjeść solo
Ugotowane pozamiatane
Pstrąg pieczony w winie 223Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku