salami - 2500 przepisów (strona:115/167)

Surówka z marchewki i czosnku 174

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Sylwestrowe Finger food czyli szybkie propozycje przekąsek na zimno i gorąco 639

jedyna wyjątkowa w roku, dlatego uważam że warto dodać jej wyniosłego charakteru i spędzić ją w szczególny sposób w gronie najbliższych. Większość spędza tą noc "na sali" z zazwyczaj niedobrym cateringiem,... Organizując sylwestrową zabawę w domu albo też gdy wybierasz się na składkowego sylwestra masz tą przewagę i przyjemność by przygotować coś dobrego dla swoich gości. Więc Jeżeli własnie zastanawiasz

Wylizany Rondel
Pulpety w sosie z suszonych grzybów 126

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
The Anarchist Cookbook gets animated 309

Have you ever heard about The Anarchist Cookbook? It first came out in 1971, and to this day is one of the most controversial cookbooks ever

Food Polka
Pikantna sałatka makaronowa z krewetkami / Spicy shrimp pasta salad 276

honey ¾ cup olive oil salt and pepper to taste ½ teaspoon cumin Preparation: In the bowl of a food processor, combine dressing ingredients. Process until smooth and creamy, season with sal and pepper to taste and set aside. Place the bacon in a large skillet, and heat over medium heat. Cook until the bacon is crisp, then transfer to a paper

karmelowy
Pieczeń lwowska 144

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Keks 126

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Sałatka z kaczką, pieczonymi burakami i pomarańczą / Duck, beet and orange salad 207

dopraw solą i pieprzem, polej sałatkę i podawaj! Smacznego! English version Duck, beet and orange salad (2 servings) Ingredients for the duck: 1 duck breast 2 tsp chopped rosemary sal and pepper Ingredients for the beetroot: 2 red beetroot, peeled and cut into small wedges 2 tablespoons maple syrup 1 tablespoon olive oil salt and pepper Ingredients for the salad

karmelowy
Śledzie z curry i rodzynkami 144

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Wątróbka w sosie żurawinowym 149

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kulinarne podróże Magalie - MORAWY część I 175

weekend. Mnie urzekło kilka miejsc, które polecam Wam z całego serca! Zachwycając się pięknem kolumny zwróćcie również uwagę na zabytkowy budynek ołomunieckiego Ratusza – warto wejść do wnętrza, zobaczyć gotycką Salę Obrad z pięknym sklepieniem oraz kaplicę św. Hieronima wraz z siedmioma cennymi obrazami. Jeśli jednak zdecydujecie się jedynie podziwiać go tylko z zewnątrz – koniecznie obejrzyjcie zegar astronomiczny . Od XV wieku

Garniec Magalie
Kruszonka z czekoladą i żurawiną 165

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Dieta okruszkowa 186

soli 150ml jabłkowego musu (z naszych jabłek!- Golden Delicious obrany, bez gniazd nasiennych, zmiksowany) 100ml śmietany 12% 1 jajko masa karmelowa (u nas z wedlowskiego słoiczka) gruba sól (polecam Sal de fleur) Masło rozpuszczamy w rondelku. Przygotowujemy papilotki w formie na muffiny. Mieszamy suche składniki- mąkę, cukier, proszek, sodę i sól. W osobnym naczyniu łączymy mokre- mus, śmietanę, jajko

les mirabelles
Kotlety drobiowe z kaszą i pieczarkami 230

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Surówka z koperkiem 115

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku