Pyszny, aromatyczny pasztet wieprzowy z wątróbką z indyka pieczony w piekarniku. Moje dzieci uwielbiają takie domowe pasztety czy wędlinki. Są proste w przygotowaniu a przede wszystkim
Sama słodycz i szczypta chiliSłodkie, kremowe i rozgrzewające CURRY Z TOFU I WARZYWAMI to... Artykuł Curry z tofu i warzywami pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPasta jajeczna to niewątpliwie smak dzieciństwa. Przepis na klasyczną pastę jajeczną już pojawił się na naszym blogu, niemniej jednak, dziś przedstawiamy Wam pomysł na urozmaicenie tego
W kuchni KatieUwielbiam sosy, których głównym składnikiem jest soczewica. Sosy są gęste, bardzo aromatyczne. Czy to będzie czerwona czy zielona soczewica, nie gra roli, lubię wszystkie! Sosy podaję
codojedzeniaKolorowa, sycąca i bardzo zdrowa sałatka z indykiem, pomidorkami koktajlowymi, płatkami parmezanu i słodko – kwaśnym sosem. Polecam podać ją z chrupiącym, żytnim pieczywem na zakwasie
JaglusiaSkładniki cukinia żółta 1 sztuka cukinia 1 sztuka czosnek 1 ząbek oliwa z oliwek 2 łyżki orzechy włoskie 6 sztuk orzechy
AZgotuj!Kurczak w sosie słodko-kwaśnym to jedno z najbardziej znanych dań kuchni azjatyckiej na świecie. Danie jest bardzo proste do zrobienia i nie trzeba do niego
Bon appetit mon amieUwielbiacie pieczoną paprykę? Jeśli tak to PEPERONATA będzie dla Was... Artykuł Peperonata pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESałatka ” Tortellini Mazarini „ Jedna z lepszych sałatek jakie znam . Jeśli tortellini ugotujemy sobie wcześniej jej przyrządzenie nie sprawia kłopotu , ani nie zabiera zbyt wiele
Ogrodnik w podróżyPomysł autorski (mój). Zapewne pamiętacie moje ptysie ziemniaczane...? Fakt są pyszne, a ciasto troszkę pracochłonne. Pomyślałam sobie, ze przy okazji można zrobić go więcej, bo
Di gotujePCHALI Z BURAKA to gruzińska, warzywna przekąska w formie kulek.... Artykuł Pchali z buraka pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPieczona dynia z szałwią Mega prosta potrawa , która w ostatnim czasie podbiła nasz stół . Doskonała na obiad , jako danie główne lub przystawka . Teraz kiedy w sklepach
Ogrodnik w podróżySkładniki na jedną dużą porcję: 2 jajka rozmiar L 300 g kalafiora 1/2 dużego pomidora (ok. 100g) 3 łyżki posiekanej natki pietruszki (ok. 20 g) 1/5
Vroblewska-fitlifeKolejna odsłona mini naleśniczków na bazie mąki kokosowej i otrębów. Tym razem w towarzystwie serka homogenizowanego i truskawek. Jak na tą porę roku są naprawdę smaczne
Chocolate Muffin BlogDziś miałam ochotę na coś lekkiego i orzeźwiającego, zrobiłam więc świeżą sałatkę z soczystym ogórkiem i selerem naciowym, który uwielbiam, a domownik nazywa go "tą trucizną
Quinoa Raz!