bez pieczenia - 51792 przepisów (strona:1916/3453)

Ciasto jogurtowe z malinami i polewą czekoladową 105

Ostatnio dość ostro jedziemy w słodkości. W każdy weekend sobie jakieś ciasto robimy. A w tygodniu jakoś teraz nie bardzo jest czas na szykowanie potraw na

Marder&Marder Manufacture
Ciastka markizy nadzieniem waniliowym 186

Ciastek wyszło z przepisu 2 duże blaszki. składniki 1 cała 1/4 szklanki mąki tortowej 180 gram masła 3/4 szklanki kakao 1/4 łyżeczka sody oczyszczonej 1/2 proszki

Moje Wyroby
GRYCZANE PLACUSZKI Z JABŁKIEM - najpyszniejsze! 166

Składniki (1 porcja): 40 g mąki gryczanej  1 jajko + 1 białko  1 małe jabłko  60 g maślanki  1 łyżka erytrytolu  1/3

Zdrowie na języku :P
Ziemniaczana zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami 232

Aromatyczna i bardzo smaczna zapiekanka ziemniaczana z dodatkiem pieczarek, kiełbasek i jajek. Świetnie sprawdzi się na sycący obiad, zwłaszcza dla tych co lubią pieczone ziemniaki. 1

https:KKuchniaMniam
Środa: Wegetariańska lasagna w słoiku 96

Łatwa wegetariańska lasagna upieczona w słoiku. Proste a niecodzienne danie, które można podać gościom – na pewno zrobi wrażenie – lub zabrać do pracy. Czas przygotowania

Niedzielny kucharz
Piątek: Manicotti z serem ricotta i szpinakiem 118

Pyszna kremowa zapiekana z makaronu faszerowanego masą serowo-szpinakową. Manicotti robi się szybko i wcale nie jest trudne do przygotowania. Czas przygotowania : 10-15 minut Czas

Niedzielny kucharz
Galette z jeżynami (Galette di more) 107

Do niedzielnej kawy przygotowałam galette,  rustykaln ą  tart ę   o francuskim rodowodzie, której charakterystyczn ą  cech ą  jest nieregularny  kształt

La grande e la piccola cuoca
Piątek: Manicotti z serem ricotta i szpinakiem 138

Pyszna kremowa zapiekana z makaronu faszerowanego masą serowo-szpinakową. Manicotti robi się szybko i wcale nie jest trudne do przygotowania. Czas przygotowania : 10-15 minut Czas

Niedzielny kucharz
Sałatki na Wielkanoc – przepisy 534

Zbiór inspiracji na wielkanocne sałatki Warzywne Tradycyjna sałatka jarzynowa Sałatka z feta Wiosenna surówka – zielone gniazdo Sałatka z zielonym kalafiorem Kolorowa sałatka brokułowa Sałatka gruzińska Carpaccio

Dorota Smakuje
Babka galaretkowiec - kolorowe ciasto na zimno 155

Galaretkowiec to ciasto na zimno, które uwielbiają dzieci. Kolorowe galaretki otulone białą masą zachęcają do jedzenia 😋 Aby galaretkowcowi dodać nieco wielkanocnego charakteru, przygotowałam go w

Ugotować
Wtorek: Wegetariańska lasagna w słoiku 193

Łatwa wegetariańska lasagna upieczona w słoiku. Proste a niecodzienne danie, które można podać gościom – na pewno zrobi wrażenie – lub zabrać do pracy. Czas przygotowania

Niedzielny kucharz
Smalcówki bezglutenowe w dwóch odsłonach – przepis krok po kroku 140

P onieważ zbliża się Wielkanoc, a co za tym idzie czas wypieków, postanowiłam podzielić się z Wami moją wersją ciasteczek, potocznie zwanych smalcówkami. Moja Mama zawsze

Okiem Blondynki by McBlondi
Pierś faszerowana wątróbką 160

Pierś z kurczaka jest jedną z najpopularniejszych części drobiu. Można z niej przygotować cały wachlarz różnorodnych potraw. Faszerowana pierś kurczaka Sprawdzi się w sałatce, panierowana, nadziewana

mecooks
Wtorek: Pieczone pierogi z pstrągiem 167

Mamy dla Was zupełnie niecodzienny przepis z wędzoną rybą, która w połączeniu z plastrami ziemniaków i cebuli tworzy rozpływający się w ustach farsz opakowany kruchym, drożdżowym

Niedzielny kucharz
Pieczone pierogi z pstrągiem 146

Mamy dla Was zupełnie niecodzienny przepis z wędzoną rybą, która w połączeniu z plastrami ziemniaków i cebuli twarzy rozpływający się w ustach farsz opakowany kruchym, drożdżowym

Niedzielny kucharz

Proponowane wyszukiwania