Składniki: 400 g mąki pszennej 200 g masła 4 jajka 240 g cukru pudru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 opakowania cukru waniliowego
Qchnia po prostuTajemniczym składnikiem dania jest sos z musztardy francuskiej, słodko-kwaśny. Doskonale łączy wszystkie składniki sałatki z pieczonych ziemniaków., podbijając ich smak. Czas: 30 minut Poziom trudności
Niedzielny kucharzTajemniczym składnikiem dania jest sos z musztardy francuskiej, słodko-kwaśny. Doskonale łączy wszystkie składniki sałatki z pieczonych ziemniaków., podbijając ich smak. Czas: 30 minut Poziom trudności
Niedzielny kucharzPucharek mango chia – pełen zdrowia i smaku Kiedyś nie wyobrażałam sobie dnia bez owsianki, koktajlu czy pucharków pełnych owoców. Ostatnio znów wracam na dobre
Słodkie okruszkiTe bułki są naprawdę mocno cebulowe. Bardzo mocno. Akurat mi się takich zachciało. Z charakterem. Z wyrazem. Ze smakiem. Są naprawdę proste, jeśli zatem lubicie takie
Marder&Marder ManufactureZbliża się Tłusty Czwartek, trwa Karnawał i wiadomo, że w tym okresie na stole nie może zabraknąć chrustu zwanego też inaczej faworkami. Z poniższego przepisu otrzymacie
Słodki BlogJeśli nie reklama internetowa, to jaka? W obecnych czasach, jeśli któraś firma myśli poważnie o zaistnieniu na rynku, musi zainwestować w dobrą reklamę. Bez niej
Słodkie okruszkiSKŁADNIKI Babka 250 g mąki pszennej 150 g cukru 50 g kakao 16 g proszku do pieczenia 225 ml śmietany 30% 130 ml oleju s
La grande e la piccola cuocaCiasto bardzo fajnie się robi bo nie potrzeba do tego wagi kuchennej. Wersje drugą tego ciasta można piec na dużej blaszce tu macie link klik jest
Moje WyrobyPrzepis pochodzi ze starego bloga gdzie są zdjęcia nie wyraźne ,tu macie link klik do przepisu . Ciasto piekłam kilka razy zawsze się sprawdza .polecam
Moje WyrobyPatisony obrodziły, więc nadeszła pora na ich wykorzystanie. Dla mnie najbardziej wygodną formą jest ich nadziewanie i pieczenie. Wymaga to mniej pracy, a w czasie
Weekendy w domu i ogrodzieObieracie ziemniaki czy jecie je w łupinkach? Ja bardzo rzadko obieram cokolwiek – uwielbiam chrupiąca skórkę kartofli, szczególnie pieczonych. Ale czasami zdarza mi się, że potrzebuję
FlymetothespoonKiszone ogórki, kapusta… ach ja nie wyobrażam sobie bez nich obiadu. I choć w sklepach są na wyciągnięcie ręki, to od zawsze uważałam, że
Słodkie okruszkiBez nich wielu z nas nie wyobraża sobie świąt. Kruche... Artykuł ŚWIĄTECZNE PIERNIKI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWanilia… któż z nas jej nie zna. Nie wyobrażam sobie kuchni, słodkich wypieków czy pysznych lodów bez jej udziału. Od lat uwielbiana i ceniona
Słodkie okruszki