Przepis na : obiad
Sprawdzony przepis na tradycyjne śledzie w śmietanie z ogórkiem, jabłkiem i cebulą. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 3-4 osób Trudność przygotowania: łatwe Cena: przystępna SKŁADNIKI : 600g filetów śledziowych 1 jabłko 3 ogórki konserwowe 1 duża cebula 400g śmietany 18% świeżo mielony pieprz 1. Śledzie myjemy, zalewamy zimną wodą i odstawiamy na 1 godzinę. Wymoczone kroimy w grubszą kostkę. 2. Obrane jabłko, ogórki oraz cebulę kroimy w drobną kostkę. Pokrojone przekładamy do śledzi. 3. Dodaj...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...