Gulasz dyniowy z dodatkiem mięsa wołowego

Gulasz dyniowy z dodatkiem mięsa wołowego

Gulasz dyniowy z dodatkiem mięsa wołowego

Jesień to pora, gdy dojrzewają dynie. Warto więc przygotować świeżą i aromatyczną zupę dyniową. Ja polecam Wam krem z dyni z mleczkiem kokosowym na ostro.  Dzisiaj jednak mam inną propozycję na bardzo pyszne i sycące danie. Gulasz dyniowy to pożywna opcja na obiad, dzięki dodatkom papryki i kminu rzymskiego stał się bardzo aromatyczny i rozgrzewający. Składniki : 600-800 g dyni Hokkaido  gałązka rozmarynu 1 duży ziemniak 2 marchewki 1 pietruszka 1 cebula 2 łyżki słodkiej papryki 1 łyżeczka pikantnej pap... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.