Przepis na : obiad
Pora na test kolejnego źródła białka- tym razem roślinnego, choć jest porównywalne ze zwierzęcym. Próbowałam Tofu Serka naturalnego (Solida Food) i mam mieszane uczucia, ponieważ smak nie przypadł mi do gustu. Soja- roślina strączkowa, jest bogata w witaminy z grupy B oraz potas, magnez, żelazo, wapń i fosfor. Jedzenie jej pod każdą postacią zmniejsza poziom złego cholesterolu a także ryzyko zachorowania na miażdżycę i nowotwór. Na 100 g To... czytaj dalej...
Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Dziewczyna zmagająca się z rzeczywistością umilając każdy dzień zdrowym jedzeniem oraz ćwiczeniami. Zajmująca się hobbistycznie dietetyką oraz fotografią żywności, odkrywająca nowe smaki :-)