PIZZERINKI Z MIĘSEM Z ROSOŁU

PIZZERINKI Z MIĘSEM Z ROSOŁU

PIZZERINKI Z MIĘSEM Z ROSOŁU

Bardzo często na wielu grupach Facebookowych padają pytania do czego wykorzystać mięso, które pozostaje po ugotowaniu rosołu . Przyznam, że jak i u mnie tak i na pewno w wielu domach zostaje sporo tego mięsa. Na mojej stronie znajdziecie już kilka propozycji na wykorzystanie mięsa z rosołu , a dziś mam dla Was przepis na pizzerinki z mięsem z rosołu . Idealne jako imprezowa przekąska , doskonale smakują na ciepło jak i na zimno, więc można je zapakować w pudełko i zabrać ze sobą na spacer, plażę, pikn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.