Mięso mielone na patyku

Mięso mielone na patyku

Mięso mielone na patyku

Przepis na : kolacja

Mięso mielone na patyku , panierowane i smażone na patelni . Prezentuje się wspaniale, można je przygotować szybciej i usmażyć tuż przed jedzeniem. Do tego przepisu użyłam mięso z piersi kurczaka w środku jest ukryty kawałek sera, który dodatkowo nadaje tej potrawie smaku i wygląda bardzo efektownie Mięso mielone na patyku SKŁADNIKI 400g mielonej piersi z kurczaka 10 kawałeczków żółtego sera 5 długie wykałaczki 2 jajka bułka tarta sól olej do smażenia SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do mięsa dodać jajko, sól,i tyle bułk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zielonacukinka

Autor

Maria AliceMaria Alice

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, tarta, bułki, mięso mielone, piersi, pierś, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, sosy, ziemniaki, ryż, kasza, obiad, kolacja, ryż z warzywami, potrawy z kurczaka, warzywa na patelnie, ryż smażony, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, kurczak z warzywami, ryż z warzywami i kurczakiem, kurczak z ryżem

Inne przepisy z zielonacukinka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.