Surówka z pora, marchewki i jabłka

Surówka z pora, marchewki i jabłka

Surówka z pora, marchewki i jabłka

Surówki do obiadu nigdy nie może zabraknąć. Chrupiąca z wybijającą się ostrością pora to świetna opcja do klasycznych dań z mięsem.  Składniki (4 porcje) -2 spore kawałki pora -2 marchewki -1 kwaśne jabłko -1 łyżka majonezu -1-2 łyżki naturalnego jogurtu -sól, pieprz Przygotowanie Por umyć i drobno pokroić. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Całość umieścić w misce. Dodać majonez i jogurt i doprawić dolą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać. Smacznego ;-)... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.