Jagnięca wątróbka po włosku z makaronem

Jagnięca wątróbka po włosku z makaronem

Jagnięca wątróbka po włosku z makaronem

Tani, pożywny i bardzo prosty w wykonaniu sposób na wykorzystanie wątróbki. W smaku wyśmienita, w towarzystwie warzywnego makaronu posmakuje nawet osobom nieprzekonanym do podrobów. Świetnie się komponuje podana z zieloną sałatą. Składniki (4 porcje) -500 g jagnięcej wątróbki -200 g makaronu -3 łyżki oliwy z oliwek -1 cebula -1 średnia cukinia -1 mała czerwona lub żółta papryka -puszka krojonych pomidorów -1 łyżeczka koncentratu pomidorowego -100 g parmezanu lub żółtego sera -1 łyżeczki bazylii lub oregano -pieprz, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.