Drobiowe siekane kotlety z papryką

Drobiowe siekane kotlety z papryką

Drobiowe siekane kotlety z papryką

Siekane kotlety są fajną alternatywą dla zwykłych kotletów z drobiu. Dzięki temu, że samo mięso jest krojone w małe kawałki do masy można dodać rozmaite dodatki. Dziś proponuję czerwoną paprykę i szczypior. Ser nadaje kotlcikom fajnego, słonawego posmaku, a papryka świeżego warzywnego urozmaicenia.  Składniki (6 sztuk) -podwójny filet z kurczaka -150 g tartego żółtego sera -1/2 czerwonej papryki -1/2 pęczka szczypiorku -2 jajka -4 łyżki mąki pszennej -płaska łyżeczka słodkiej papryki -sól, pieprz -olej do s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję