Jajka nadziewane tuńczykiem i ogórkiem. Jajka faszerowane są wspaniałą przekąską , idealne na śniadanie i na Wielkanocny posiłek. Jajka nadziewane tuńczykiem i ogórkiem kiszonym, są kremowe, łagodne w smaku i delikatnie chrupiące dzięki zawartości ogórka . Przygotowanie nadziewanych jajek nie wymaga wiele wysiłku ani czasu i naprawdę trudno je zepsuć, ponieważ jajka są idealnym daniem dla początkujących kucharzy. Poza tym większość składników zapewne znajdują się w każdej kuchni, więc tym bardziej warto je wyko... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cześć. Jestem Joanna. Uwielbiam spędzać czas w kuchni i szykować zdrowe i smaczne posiłki dla mojej rodziny. Pragnę podzielić się z Tobą smacznymi i zdrowymi przepisami, które są szybkie w przygotowaniu, zdrowe i oparte na naturalnych składnikach. Jestem zapalonym samoukiem, a moje inspiracje kulinarne często pochodzą z różnych miejsc.