Wołowina w sosie z czerwonego wina i grzybów
Wołowina w sosie z czerwonego wina i grzybów
Bardzo rzadko jadam wołowinę. Generalnie rzadko jadam mięso, bo za nim nie przepadam. Jeśli już je jem, to najczęściej na moim stole gości mięso drobiowe, czasem wieprzowina. Chyba wynika to z faktu, że drób jest najszybszy w przyrządzeniu. Wystarczy 15-20 minut w opiekaczu i mam gotową pierś z kurczaka na obiad. Ostatnio postanowiłam "przeprosić się" z wołowiną. Akurat dostałam od Rodziców wielki kawał przepięknego mięsa wołowego, a że miałam trochę wolnego czasu, postanowiłam ugotować cos dobrego. W szafce znalazł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zawsze głodna!
Autor
zawsze-glodna
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, wołowina, sos z grzybów , cebula, czosnek, sosy, kluski, sos sojowy, grzyby, obiad, kopytka, drobiowe, słoik, pierś, wieprzowina, kasza, piersi, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso na obiad, gotowany kurczak, kurczak z czosnkiem, sos do kurczaka
Inne przepisy z Zawsze głodna!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję