Tartaletki z indykiem, oliwkami i dynią
Tartaletki z indykiem, oliwkami i dynią
Tartaletki z mięsem mielonym z indyka, oliwkami, kukurydzą, dynią w sosie pomidorowym z dużą ilością przypraw. To propozycja na śniadanie, kolację, przekąskę, smakują na ciepło i zimno. Posypane cheddarem lub/i fetą, wytrawne, udekorowane świeżą natką lub rukolą – idealne do czerwonego wina! Tartaletki z indykiem, oliwkami i dynią SKŁADNIKI na 12 sztuk: ciasto francuskie 275 g kilka łyżek farszu mięsnego z tego przepisu tarty cheddar i pokruszona feta do posypania PRZYGOTOWANIE: Ciasto kroje na 12 kawa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
AnKa blog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, feta, śniadania, ciasto, dynia, mielone, indyk, ciasto francuskie, ciasto francuskie, przekąski, mięso, przekąska, kolacja, mięso mielone, muffiny, sosy, rukola, sos pomidorowy, dania mięsne, impreza, przekąski na ciepło, przekąski na impreze, ciasto na zimno, mięsa pieczone
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję