Kotlety schabowe moczone w mleku i upieczone z sosem majonezowo-cebulowym pod pierzynką z żółtego sera. Aromatyczne, delikatne, miękkie. Podane z puree ziemniaczanym lub ziemniakami pieczonymi z dobrą surówką lub warzywami będą wspaniałym obiadem, nie tylko od święta. Smacznego Kotlety schabowe pieczone pod serową pierzynką SKŁADNIKI: 5 plastrów schabu 1 mała cebula 2 ząbki czosnku 3 łyżki majonezu 5 plastrów żółtego sera, można użyć tartego sól, pieprz mleko PRZYGOTOWANIE: Schab myję, suszę, tłuczę na cieńs... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...