Ryba w salsie pomidorowej z ananasem

Ryba w salsie pomidorowej z ananasem

Ryba w salsie pomidorowej z ananasem

  Smażona pachnąca ryba w towarzystwie aromatycznej salsy pomidorowej z czerwoną fasolą i kawałkami ananasa. Idealne świąteczne śniadanie i nie tylko. Może stanowić udaną przekąskę sylwestrową. Można podawać na ciepło lub zimno. Składniki: 4 filety z dorsza lub morszczuka 3 większe cebule pokrojone w piórka 1,5 szklanki passaty pomidorowej 1 mały koncentrat pomidorowy 3/4 szklanki czerwonej fasoli z puszki kilka plastrów ananasa z puszki sól, pieprz, słodka i ostra papryka, majeranek olej do smażenia ryby m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Ania K.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, tarta, ryba, zupa pomidorowa, ananas, fasola, bułki, czerwona fasola, fasola czerwona, salsa, śniadania, ryby smażone, przekąski na sylwestra, przekąska, dorsz, przekąski, papryka, świąteczne przepisy, boże narodzenie, przekąski na ciepło, tarta na słodko

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.