Tarta razowa z bietolą / lub szpinakiem/ i ricottą
Tarta razowa z bietolą / lub szpinakiem/ i ricottą
Kruche ciasto razowe, świeże liście botwiny /lub szpinaku/ zapieczone w delikatnej serowo śmietankowej masie..................pyszna kolacja lub obiad, na ciepło i na zimno........ Składniki : / foremka ok. 26 cm/ ciasto: 200 g mąki razowej 100 g zimnego masła 1 jajko szczypta soli nadzienie: 250 g liści bietoli lub świeżego szpinaku/ po ugotowaniu / 1 ząbek czosnku 2 jajka 150 ricotty 100 ml gęstej śmietany 100 g żółtego sera/ Ementaler,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zakamarki mojej kuchni
Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Cris
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, szpinak, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasta, ciasto kruche, suszone pomidory, ser żółty, ser, słonecznik, tarta, kolacja, obiad, ciasto na zimno, ciasto z masa, ciasta z masa, pyszne ciasto, jajka z farszem
Inne przepisy z Zakamarki mojej kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję