Zupa-krem z pieczonych pomidorów
Zupa-krem z pieczonych pomidorów
Zupa z pieczonych pomidorów, choć wymaga poświęcenia sporej ilości czasu, nie wymaga od nas dużego nakładu pracy - większość wykona za nas piekarnik. Pod wpływem ciepła w piekarniku warzywa miękną i lekko karmelizują, dzięki czemu nabierają naturalnie słodszego aromatu. Do upieczonych warzyw wystarczy dodać kromkę chleba, wodę lub bulion, doprawić do smaku i pyszna zupa gotowa. Zupa-krem z pieczonych pomidorów - przepis na 4 porcje Do przygotowania zupy będą Ci potrzebne: 2kg pomidorów, 300g marchewki, 5 łyżek o... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka
Autor
Nesta
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, chleb
Inne przepisy z Z notatnika dietetyka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję