Dzisiaj pyszna tarta, jeśli lubicie ser i ciasto francuskie, to ten przepis jest dla Was SKŁADNIKI: opakowanie ciasta francuskiego 350 g twarogu zmielonego 75 g cukru 4 jaja wydrążony miąższ z laski wanilii 100 g płatków migdałowych 100 g suszonej żurawiny 5 połówek brzoskiwni z syropu Ciasto francuskie rozmroić i rozwałkować . Wyłożyć nim formę na tartę wysmarowaną masłem,brzegi ciasta odciąć tak, by lekko wystawały na brzeg naczynia. Ser utrzeć z jajkami, cukrem i wanilią. Nadzienie wyłożyć na ciast... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...