PASZTET DROBIOWY W BOCZKU

PASZTET DROBIOWY W BOCZKU

PASZTET DROBIOWY W BOCZKU

Niezwykle delikatny pasztecik, otulony w wędzony boczek. Polubią go nawet dzieciaki, za delikatność i smak.   Składniki: 1,2 kg udek z kurczaka 30 dag piersi z kurczaka 3 marchwie 2 pietruszki 8 plastrów boczku wędzonego 1 cebula 3 litry bulionu warzywnego 1 czerstwa bułka sól,pieprz Wykonanie : Do bulionu warzywnego dodajemy obrane marchewki i pietruszki,cebulę,  wkładamy też udka i pierś z kurczaka. Gotujemy ok 45 minut. Po tym czasie mięso wyjmujemy z rosołu, po ostudzeniu obieramy udka od kości.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

Marta Sztabińska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, bułki, boczek, udka , kurczak, rosół, piersi, pierś, pasztet, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, paszteciki, udka z kurczaka, wielkanoc, mięsa pieczone, kurczak wędzony , pieczony boczek, kurczak z warzywami, pieczone udka, kurczak pieczony

Inne przepisy z Z Majeczką w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.