KLOPSIKI W SOSIE KOPERKOWYM
KLOPSIKI W SOSIE KOPERKOWYM
Te małe mięsne kuleczki, podane z delikatnym sosem śmietanowo koperkowym będą idealnym daniem obiadowym. Podane z makaronem lub całymi młodymi ziemniaczkami..mmm...pyszotka! Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowego np z szynki 4 łyżki bułki tartej 3 łyżki śmietany 18% pół szklanki śmietany słodkiej 30% pęczek koperku sól, pieprz bulion drobiowy- 3 szklanki mąka - 2 łyżki Koperek siekamy. Wykonanie: Mięso mielone doprawiamy solą i pieprzem. Do masy dodajemy bułkę tartą, oraz 3 łyżki posiekanego koperku,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni
Autor
Marta Sztabińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, mięso mielone, makaron, makarony, bułki, mięso, sosy, dania obiadowe, ziemniaki, szynka, pulpeciki, dania mięsne, wieprzowina, dania z makaronem, tarta na słodko, makaron z szynką, szynka gotowana
Inne przepisy z Z Majeczką w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję