Młoda kapusta już coraz częściej i więcej pojawia się na straganach. Możemy z niej wyczarować pyszne danie w kilka chwil. Ja uwielbiam młodą kapustkę, a Wy? Składniki: główka młodej kapusty 2 marchewki 1 pietruszka pęczek koperku 30 dag boczku- może być wędzony a może być surowy sól, pieprz ziele ang- 4 ziarna liście laurowe- 3 sztuki zasmażka: 3 łyżki masła 1,5 łyżki mąki Wykonanie: Jeśli używamy surowego boczek kroimy go w kostkę, obsmażamy, osączamy. Jeśli korzystamy z boczku wędzonego to tylko kroimy.... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...