Gulasz marokański z dynią hokkaido, cukinią i ciecierzycą z dodatkiem komosy ryżowej czarnej

Gulasz marokański z dynią hokkaido, cukinią i ciecierzycą z dodatkiem komosy ryżowej czarnej

Gulasz marokański z dynią hokkaido, cukinią i ciecierzycą z dodatkiem komosy ryżowej czarnej

Przepis na : obiad

To danie pokocha każdy, bez dwóch zdań. Ja je zrobiłam już kilkakrotnie. Od razu zróbcie więcej, gdyż na drugi dzień smakuje ,jak wiadomo, lepiej! Składniki 200 g dyni hokkaido lub innej 1 średnia cukinia 2 czerwone cebule 4 daktyle 3 cm świeżego kłącza imbiru pół szklanki ciecierzycy z puszki 3 ząbki czosnku 2 puszki pomidorów konserwowych skórka z połowy cytryny olej kokosowy do smażenia sól morska do smaku ekologiczna komosa ryżowa czarna  SYMBIO czarnuszka do posypania- opcjonalnie Mieszanka przypraw pół ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Autor

primavera77primavera77

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czosnek, imbir, cukinia, cebula, pomidor, cytryna, dynia, kokosowe, mielone, koper, cynamon, curry, gulasz, sosy, obiad, jak zrobić wodę z cytryna, drugie danie, lekkie dania, sos do mielonego

Inne przepisy z Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.