Biała kiełbasa w białym winie ze szpinakiem, perłowymi cebulkami i dymionym masłem

Biała kiełbasa w białym winie ze szpinakiem, perłowymi cebulkami i dymionym masłem

Biała kiełbasa w białym winie ze szpinakiem, perłowymi cebulkami i dymionym masłem

Przepis na : obiad

     To wspaniałe i nad wyraz aromatyczne, świąteczne danie, przygotowywaliśmy na Warsztatach Wielkanocnych z firmą Sokołów. Autorką przepisu jest Sandra Kotowicz. Przepis świąteczny i pyszny. Na długo zapada w pamięci. Minimalizm w składnikach, fuzja smaku. W tym wypadku żaden składnik nie może zostać pominięty, szczególnie...siano! Od razu to mówię, gdyż przygotowałam jedno danie z użyciem siana, a drugie identyczne, ale już bez siana. Bezdyskusyjnie są to dwie różne rzeczy. I od razu lećcie do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.