Kulki Labneh z zatarem w oliwie (Tabat Labneh)

Kulki Labneh z zatarem w oliwie (Tabat Labneh)

Kulki Labneh z zatarem w oliwie (Tabat Labneh)

Aromatyczne serowe kulki z domowej roboty Labneh, obtoczone w arabskiej mieszance za'atar i zamarynowane w  oliwie to przysmak, który idealnie pasuje do świeżego pieczywa lub jako dodatek do sałatki. Spróbujcie sami, a jestem pewna, że również i Wam posmakuje.  Składniki: ser labneh np. z TEGO przepisu za'atar oliwa Z sera ulepić kulki o wielkości orzecha włoskiego. Obtoczyć każdą w przyprawie za'atar i ułożyć w zakręcanym słoiku.  Całość zalać oliwą, tak aby przykryła wszystkie kulki.  Sł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wyzwania kuchenne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.