Lasagne dyniowo - szpinakowa - zdrowy, warzywny obiad

Lasagne dyniowo - szpinakowa - zdrowy, warzywny obiad

Lasagne dyniowo - szpinakowa - zdrowy, warzywny obiad

Przepis na : kolacja

Składniki: 2 dynie piżmowe 750g szpinaku duża cebula 2 ząbki czosnku 2 łyżki oleju rzepakowego 100g masła 8 płatów makaronu na lasagne 2 łyżki mąki szklanka mleka imbir, kurkuma, gałka muszkatołowa sól, pieprz Sposób przygotowania: Dynię obierz, wydrąż pestki i pokrój w kostkę. Wymieszaj z olejem, solą, pieprzem, gałką muszkatołową oraz imbirem i wyłóż na blaszkę do pieczenia i piecz około godziny w temperaturze 180 º C. Kiedy dynia będzie miękka zmiksuj na puree. Na 25g masła podsmaż pokrojoną w kosteczkę cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wysmienity

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.