Pieczona rzodkiewka z czosnkiem – zdrowa przekąska

Pieczona rzodkiewka z czosnkiem – zdrowa przekąska

Pieczona rzodkiewka z czosnkiem – zdrowa przekąska

Przepis na : obiad

  Tylko dla fanów rzodkiewek :-) Jedliście kiedyś rzodkiewkę na ciepło? Taka pieczona w oliwie z oliwek rzodkiewka to fajna słona przekąska lub dodatek do dania głównego. Nadal chrupiąca oraz pysznie czosnkowa. Składniki: 500g rzodkiewek 2 ząbki czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek sól, grubo mielony pieprz Sposób przygotowania: Rzodkiewki obierz i przekrój na pół. Przełóż do miski i wymieszaj z oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Przełóż na blaszkę do pieczenia wyłożoną papierem lub folią. Piecz około 45 minu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wysmienity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję