Pieczona rzodkiewka z czosnkiem – zdrowa przekąska
Pieczona rzodkiewka z czosnkiem – zdrowa przekąska
Przepis na : obiad
Tylko dla fanów rzodkiewek :-) Jedliście kiedyś rzodkiewkę na ciepło? Taka pieczona w oliwie z oliwek rzodkiewka to fajna słona przekąska lub dodatek do dania głównego. Nadal chrupiąca oraz pysznie czosnkowa. Składniki: 500g rzodkiewek 2 ząbki czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek sól, grubo mielony pieprz Sposób przygotowania: Rzodkiewki obierz i przekrój na pół. Przełóż do miski i wymieszaj z oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Przełóż na blaszkę do pieczenia wyłożoną papierem lub folią. Piecz około 45 minu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wysmienity
Autor
Maria Zys
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
przekąski, obiad, bezglutenowe, impreza, bez pieczenia
Inne przepisy z wysmienity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję