Jesienna granola bez dodatkowego cukru
Jesienna granola bez dodatkowego cukru
Granola to fajny chrupiący dodatek do np. jogurtu, mleka czy serka wiejskiego. Można z jej dodatkiem przygotować zdrowy deser. Niestety należy uważać na przemysłowe granole, gdyż niektóre z nich pełnią tylko funkcje smakowe, mają dużo cukru, mało błonnika, mało owoców czy orzechów. Granolę, którą proponuję zrobiłam głównie z orzechów włoskich i jabłek. Całość sowicie doprawiona cynamonem. Zawiera dużo błonnika i jest super dodatkiem do śniadania przy podwieczorku. Składniki: szklanka płatków owsianych szklank... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wysmienity
Autor
Maria Zys
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, orzechy, granola, śniadania, płatki owsiane, owsiane, malinowe, deser, desery, serek wiejski , zdrowe śniadanie
Inne przepisy z wysmienity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję