Przepis na : obiad
Wykonanie risotto nie jest szczególnie trudne: ryż, masło, wino, mieszanie i czas, prawda? No, nie całkiem... w rzeczywistości nie jest tak prosto. D o ugotowania zwykłego ryżu wystarczy zagotować wodę, wrzucić ryż osolić i ustawić minutnik na 15 minut i wszystko robi się "samo". Zatem czy risotto jest warte naszego poświecenia. by stać przy nim przez 20 minut pilnując jak niemowlaka? Mam nadzieję że poniższy wpis zachęci Cię i znacznie ułatwi przygoto... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...