Pascal kontra Okrasa: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowym, Polędwiczki wieprzowe w sosie grz
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pascal kontra Okrasa: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowym, Polędwiczki wieprzowe w sosie grz
Pascal Brodnicki: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowymPascal Brodnicki: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowymSkładniki na cukinię:2 duże cukinie umyte, pokrojone wzdłuż w paskiniewielka ilość soliSkładniki na farsz:20 g masła2 ząbki czosnku, posiekane1 duża cebula, posiekana600 g mięsa mielonego z łopatki100 ml przecieru pomidorowego1 żółtko jaja2 łyżki tartej bułki40 g pistacji, pokruszonych5 plasterków szynki szwarcwaldzkiej, pokrojonych techniką j...
Czytaj dalej na blogu WojnaNaSmaki.plAutor
wojnanasmaki.pl
Pasjonaci kuchni z całego świata.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, sosy, cukinia, polędwiczka, sos beszamelowy, mięso, mięso mielone, cannelloni, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie, polędwiczki, sos do mielonego , zupa grzybowa, pulpeciki, tarta, grzyby, polędwiczki wieprzowe, boczek, zapiekanka, zapiekanki, sos sojowy, ser, zupa pomidorowa, bułki, szynka, kasza, słodkie, śliwka, makarony, mak
Inne przepisy z WojnaNaSmaki.pl
Dodaj komentarz