Pascal kontra Okrasa: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowym, Polędwiczki wieprzowe w sosie grz

Pascal kontra Okrasa: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowym, Polędwiczki wieprzowe w sosie grz

Pascal Brodnicki: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowymPascal Brodnicki: Zapiekane cannelloni z cukinii i mięsa mielonego w sosie beszamelowymSkładniki na cukinię:2 duże cukinie umyte, pokrojone wzdłuż w paskiniewielka ilość soliSkładniki na farsz:20 g masła2 ząbki czosnku, posiekane1 duża cebula, posiekana600 g mięsa mielonego z łopatki100 ml przecieru pomidorowego1 żółtko jaja2 łyżki tartej bułki40 g pistacji, pokruszonych5 plasterków szynki szwarcwaldzkiej, pokrojonych techniką j...

Czytaj dalej na blogu WojnaNaSmaki.pl

Autor

wojnanasmaki.plwojnanasmaki.pl

Pasjonaci kuchni z całego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, sosy, cukinia, polędwiczka, sos beszamelowy, mięso, mięso mielone, cannelloni, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie, polędwiczki, sos do mielonego , zupa grzybowa, pulpeciki, tarta, grzyby, polędwiczki wieprzowe, boczek, zapiekanka, zapiekanki, sos sojowy, ser, zupa pomidorowa, bułki, szynka, kasza, słodkie, śliwka, makarony, mak

Inne przepisy z WojnaNaSmaki.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.