Pascal Brodnicki: Podudzia kurczaka w przyprawach z warzywami sauté Podudzia kurczaka w przyprawach z warzywami sauté (źródło: kuchnialidla.pl) Poziom trudności: średni Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 50 min Składniki na uda i podudzia z kurczaka: 5 czerwonych cebuli, pokrojonych w ćwiartki lub ósemki 8 podudzi ze skórą, umytych, osuszonych 40 g miodu 1 łyżeczka kurkumy 1 główka czosnku, ząbki pozostawiamy w łupinach sok z limonki, sparzonej, wyszorowanej 1/2 pęczka świeżej kolendry, umytej, posiekanej 1/2...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pasjonaci kuchni z całego świata.