Pascal kontra Okrasa: Podudzia kurczaka w przyprawach z warzywami sauté, Pikantna zupa z soczewicą i królikiem

Pascal kontra Okrasa: Podudzia kurczaka w przyprawach z warzywami sauté, Pikantna zupa z soczewicą i królikiem

Pascal Brodnicki: Podudzia kurczaka w przyprawach z warzywami sauté Podudzia kurczaka w przyprawach z warzywami sauté (źródło: kuchnialidla.pl) Poziom trudności: średni Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 50 min Składniki na uda i podudzia z kurczaka: 5 czerwonych cebuli, pokrojonych w ćwiartki lub ósemki 8 podudzi ze skórą, umytych, osuszonych 40 g miodu 1 łyżeczka kurkumy 1 główka czosnku, ząbki pozostawiamy w łupinach sok z limonki, sparzonej, wyszorowanej 1/2 pęczka świeżej kolendry, umytej, posiekanej 1/2...

Czytaj dalej na blogu WojnaNaSmaki.pl

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

wojnanasmaki.plwojnanasmaki.pl

Pasjonaci kuchni z całego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cebula, czosnek, królik, sok, warzywa, pieczenie, zupa, kurczak, podudzia z kurczaka, dekoracje, sosy, mięso, sos sojowy, jogurt, papryka, imbir, miód, brokuły, brokuł, mielone, cukinia, zielona soczewica, polewa, marchewka, curry, sałatki, sałatka, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, dania mięsne

Inne przepisy z WojnaNaSmaki.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.