Guacamole na rozgrzanej bagietce

Guacamole na rozgrzanej bagietce

Guacamole na rozgrzanej bagietce

Przepis na : śniadanie

Guacamole na rozgrzanej bagietce Moje ulubione guacamole podane na chrupiącej bagietce, którą można przyrządzić również na grillu, a samo kremowe guacamole tylko podkreśli jej walory i smak. Alternatywa pysznej przystawki na słoneczne dni. Składniki: 1 dojrzałe awokado 1/2 szalotki 1/2 cytryny 1 ząbek czosnku 1 garść liści bazylii 1 garść posiekanej kolendry 1 dojrzały pomidor 2 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia  1 szczypta soli morskiej 1 szczypta pieprzu 1 szczypta suszonej ostrej papryczki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.