Cielęcina z marchewką Składniki: 600 g cielęciny 600 g marchwi 200 ml białego wytrawnego wina 700 ml bulionu wołowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 3 listki laurowe bukiet suszonego tymianku sól i pieprz do smaku oliwa masło Wykonanie: Oczyszczone, umyte mięso pokroić na kawałki, przełożyć do patelni na rozgrzaną oliwę z odrobiną masła, obsmażyć z każdej strony, przełożyć do garnka żaroodpornego. W kolejności do patelni dodać pokrojoną cebulę ora... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...