Szpinak zapiekany z jajem i kabanosem

Szpinak zapiekany z jajem i kabanosem

Szpinak zapiekany z jajem i kabanosem

Może być na śniadanie, na obiad jak kto woli. Świeży szpinak z jajkiem czy może być coś lepszego. Do tego kiełki i kabanosy. Wiosna pełną parą. Uwielbiam takie potrawy z patelni  które bardzo szybko się robi. 500 g szpinaku świeżego 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 garść kiełków z rzodkiewki sól, pieprz czarny i czerwony 50 g kabanosów 3 jajka olej rzepakowy  natka pietruszki Szpinak dokładnie myję i osuszam. Cebulę i czosnek drobno kroję i przesmażam na oleju. Dodaję szpinak i dalej przesmażam aż zwiędn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję